Prijzen zijn Excl. BTW, wij leveren alleen aan winkels, bunkerstations en installateurs. ** 0180 465 339 **

Mijn winkelwagen

0 item(s)

HMI

Met veel enthousiasme introduceren wij onze betaalbare en compacte HMI touchscreen. Dit systeem is in te bouwen in ieder schip, nieuwbouw of bestaand.

1 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. HMI Opstelling Zoom

  HMI Touchsreen systeem

  HMI scherm met combi bediening voor vaarlichten, ankerlicht BB en SB, clinometer, deklicht en dimmer. Dit systeem heeft 3 navigatiepagina's die ieder voorzien zijn van 6 bedieningsknoppen voor navigatielampen waarmee je standaard tot 18 navigatielampen kan bedienen. Daarnaast is deze HMI voorzien van een alarm voor een defecte databus en is het systeem goed dimbaar door middel van een dag- en nachtscherm.

  Het instapmodel van 5-inch heeft beperkte uitbreidingsmogelijkheden, maar kent een compleet basispakket. Het scherm van 7-inch kan wel worden uitgebreid. Beide systemen zijn ‘plug and play’, voorzien van navigatie, clinometer en 16 alarmingangen. Beide systemen zijn werkend gemaakt op een tablet zodat, indien gewenst, een groter scherm op een andere plaats in de stuurhut kan worden gebruikt. Deze communiceert met het kleine scherm door middel van wifi.

  Meer Informatie
  € 1.590,00